11 Temmuz 2012 Çarşamba

Kardeşimin kep töreni miydi yoksa bizim miydi ? :p

5 Temmuz Perşembe günü kardeşimin kep töreni vardı.Anadolu Hisarı kampüsünde yapıldı.Bir an kendi kep törenimin olduğu güne döndüm,ne güzeldi o heyecanlar,o arkadaşlıklar..Bazı anları tekrar yaşamayı o kadar çok isterdim ki..Zaman tüneli sadece facete değilde gerçek hayatta olsaydı :D Nolurdu sanki heaaa nolurduuu ? :)

Hemen kepli cüppeli fotoğraf çektirdik.Bu fırsatı kaçıramazdım :)




Yata yata geçen kardeşime burdan bir alkış gönderiyorum:)Kendisi artık bir paramedik.Gerçi 2 senedir iş hayatında,1 senedir de 112 Komuta Merkezi'ne atanmış bir ATT.

Oraya kadar gidince Çengelköy'de kokoreç,Kanlıca'da yoğurt yemeden dönmedik.
Kuleli'nin önünde yaklaşık 10 fotoğraf çekildikten sonra nöbetçi asker düdüğünü öttürdü.Düüüüttt!Yassah gardeşim yassah diye de bağırmayı ihmal etmedi.Tamam beaa ne bağırıyonnn,zaten çekmiştik yeterince,ohhh canımıza değsin :)


Boğaz Köprüsü'nde de çekildik mi artık gidebiliriz.


Biz fotoğraf çektirirken sürpriz perisi yatı yanaştı.İçerisinde ışıl ışıl kırmızı bir masa vardı.Delikanlı kızı elinden tuttu yata bindirdi.Gelsin evlenme teklifii..Aha birinin başı daha yanıyor dedim :P Umarım delikanlının romantikliği sadece teklife kadar değildir,umarım ömür boyu sürer :)

İşsiz olduğumun 3. günü oh la la ! :)
Sevgiler
Saygılar Sunarım
Efenim :)








5 yorum:

  1. kardeşini tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki hayatı da öğrenciliği gibi geçer... sizin fotolarınız da pek güzel maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. duygulandm be senn kardeşin benm kardeşim ay canm ya
    nese
    sizde bi hoşsunuz yanii

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar