28 Mayıs 2013 Salı

İtalya Gezisi için tavsiye istiyorummmm

Roma,Roma,Romaa.. Sayıklar dururdum. Yıldönümümüzü kutlamaya İtalya'ya gidiyoruz.İnanılmaz duygular içerisindeyim.Kimine göre abartıyor olabilirim ama bu benim küçüklükten beri hayalimdi.Diyeceğim o ki,giden gören varsa,yazarsa sevinirim.Ne alalım?Neyi nerde yiyelim? vb. sorularla karşınızdayım.Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yıldönümümüz 9 Haziran.
8 Haziran'da Venedik'e uçuyoruz.15 Haziran'da Roma'dan dönüş yapıyor olacağız inşallah.

6 yorum:

  1. canım iyi eğlenceler unutamayacağın bir tatil geçirirsin inşallah.hangi turla gideceksiniz biraz bilgilendirir misin ne kadar kalacaksınız ve fiyatlar nasıl :) umarım bizde gidebiliriz ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) jolly ile gidiyoruz kişi başı 650euro +120 euro vize ücreti verdik.Ekstra geziler toplamı da kişi başı 450 falan tutuyormuş canım,7 gece 8 gün Venedik-Floransa-Roma şeklinde gerçekleşecek inşallah.

      Sil
  2. Canım biz balayı için gitmiştik. Epey zaman geçti ama postları yeni yazıyorum.Umarım yazdıklarım ve yazacaklarım işine yarar, şimdiden iyi eğlenceler, benim için de gez orada=)
    http://puantiyelikelebek.blogspot.com/2013/05/romada-balay-bol-gezmelidir.html

    YanıtlaSil
  3. İtalya'ya geçen sene ETS tur ile gittim ve güzel geçmişti.Öncelikle tur programının haricinde size ekstra tur satıyorlar.Ben bütçenize göre bu ekstra turu almanızı tavsiye ederim.Çünkü en güzel yerler ekstra turlar içinde oluyor. Hepsini alamıyorsanız bile en azından Nemi'ye gitmenizi tavsiye ederim.Roma yakınlarında bir kasaba (castel gondolfa da burada).Doğası çok güzel.Ayrıca pisa kulesi turu çok güzel oluyor. (pisa, siena ve san gimiagano yu görüyorsunuz).Alışverişlerde pazarlık yapın, pazarlığa çok açıklar ve fiyat epey düşüyor.Şimdiden size keyifli tatiller.Bu arada ben de bu sene Balkan gezisine çıktım.Eğer sonraki yıllarda düşünürseniz, bloguma bakmanız yeterli :)

    YanıtlaSil
  4. yorumunuz icin cok tesekkur ederim,ekstra turlara katilacagiz,ki zaten oteller gidecegimiz yerlere uzak secilmis.Pazarliga acik olmalarina sevindim :) blogunuza ziyarete gelecegim :)

    YanıtlaSil
  5. Selam..İtalya benim de görmek istediğim yerler arasında...Biz Madrid'e kendimiz gitmiştik.gitmeden önce gezilecek yerleri araştırdık.uygun bilet ayarladık.güzel bir gezi oldu.ben şimdi İtalya notlarına göz atayım :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar