6 Mart 2013 Çarşamba

Gaziantep'e gidiyoruzzzz...Tavsiyeleri olan var mı?

Eşimle sürekli gitmek istediğimiz Antep'e sonunda gidiyoruz :) Antep'e gitme isteği bizde neden bu kadar çok bilemiyorum.Pis boğazlığımızdan diye tahmin ediyorum :)


Daha önce Antep'e giden birileri varsa,nereye gidelim ne yiyip ne içelim yazarsa sevinirim :)

Pazar günü Antep postumda görüşmek üzere...

11 yorum:

  1. canımm ben de hiç gitmedim ama çok görmek istiyorum çok iyi düşünmüşsünüz gezip gördüğünüz yiyip içtiğiniz her şeyi merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Tabiki Imam Cagdas a gidip kebap ve tatli yiyin. Allahim orda yediklerimden daha lezzetli hicbisey yemedim simdiye kadar. Hele o tatlilari bol fistikli mutlaka yiyin. Imam Cagdastan sonra merkezede kucuk ama guzel kebap yapan dukkanlar var oralarda yiyebilirsiniz. Isimlerini hatirlayamadim ama simdi. Sonra mozaik muzesi var kesin gorulmesi gereken oraya gidin merkeze yakin. Ama en onemlisi yiyin yiyebildiginiz kadar. Biz esimle gunu birlik yemek yemege gitmeyi dusunuyoruz tekrar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyelerin icin tesekkurler aklima yazdim :) bizde sirf yemek icin gidiyoruz :))

      Sil
  3. Bakırcılar çarşısı varmış çok güzel diyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. sen git beğenirsen ben de giderim ki :)

    YanıtlaSil
  5. ben de hep gitmek isterimmm:)) sırf yeme içme üzerine bir gezi olacak ben de olsam öyle yaparım:D tabi eminim çok da güzel bir şehirdir gezilip görülecek çok yer vardır. Hiç bir şeyi bilmem de blogunu kapattı sanırım "evlilik yolunda adım adım" antepliydi, baklavanın hası aslında güllüoğlu değil demişti başka bir isim vermişti unuttum bilenler yazsın:(şimdiden afiyet olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki imam cagdas tan bahsediyordur :) ikisini de deneyelim bakalim ,sagol canim :)

      Sil
  6. tatlım bizde düşünüyoruz çok eğlendm okurken valla tam benlkmiş etler falan

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar